Om os

Om os

KvalitetsRevision blev etableret d. 2. januar 2015. Virksomheden har adresse i Næstved og ejes af registreret revisor Lisette Pedersen og statsautoriseret revisor Martin Bech Ø. Jensen. Selvom virksomheden stadig er ung har vi som partnere mange års erfaring 

Hos KvalitetsRevision udfører vi hver enkelt opgave med udgangspunkt i vores 5 kerneværdier. Det er fundamentalt for os, at vores services kendetegner høj kvalitet og god rådgivning.

 

hr

 

Vores kerneværdier

 

Værdiskabelse Nærvær Kvailtet Sikkerhed Tryghed

 

hr

 

Nærvær

ser vi som den vigtigste forudsætning for et godt samarbejde og som fundamentet for at kunne yde god rådgivning – god rådgivning kræver nemlig et indgående kendskab til din virksomhed

Når vi har opbygget en tryg relation og vi kender hinanden, åbner muligheden sig for at komme med forslag til, hvordan man kunne gøre tingene anderledes. Vi vil løbende komme med forslag til hvordan både enkelte forhold og processer kan optimeres

Kvalitet

Vi er medlem af FSR – Danske Revisorer og da vi samtidig er godkendte revisorer er vi omfattet af lovpligtig kvalitetskontrol. Det betyder at vi har forpligtet os til at leve op til højeste standarder. Vi deltager kontinuerligt i efteruddannelse – og vi bidrager selv til at uddanne fremtidens revisorer på HD-studiet.

Vi udfordrer os selv i ønsket om at levere den bedste rådgivning. Er det eksempelvis bogholderi, sørger vi for at posteringer konteres på rette konti og at bogføringen sker til rette tid så tidsfrister overholdes. 

Sikkerhed

Vi kan afgive erklæring på dit regnskab, hvilket øger tilliden til regnskabstallene hos brugerne af dit regnskab, det kan eksempelvis være banken eller myndigheder. Større tillid til regnskabet kan i sidste ende betyde bedre vilkår.

Det betyder meget for os, at grundlaget som et samarbejde opbygges på, også er det man kommer til at opleve – hvis du ønsker at have budgetsikkerhed, giver vi gerne en fast pris for vores ydelser, så der ikke kommer ekstra regninger til sidst. Dette gør at vi ikke er de billigste i branchen, men til gengæld kan du regne med at vi holder hvad vi lover.

Tryghed

Hos KvalitetsRevision får du tildelt 2 kontaktpersoner. Hvis du har akut brug for hjælp betyder det, at der altid vil være en der har kendskab til din virksomhed og som du kan ringe til i tilfælde af kurser, ferier e.lign.

Værdiskabelse

Resultatet af nærvær, kvalitet, sikkerhed og tryghed mener vi er værdiskabelse

Vi søger mod proaktivt at rådgive dig, så når ny lovgivning eller nye muligheder opstår, kontakter vi dig, hvis vi vurdere det kan have værdi for din virksomhed.

Vi afholder gerne et fast rådgivningsmøde pr. kvartal – på disse møder snakker vi ikke kun om slutresultatet, men vi forholder os aktivt til de enkelte dele i regnskabet. På denne måde bliver vi en aktiv medspiller, og er med til at skabe mere værdi. Vi er ikke ”bare” nogen som stemmer bøger af – vi går aktivt ind og er sparringspartner med i forhold til din virksomhed, så den kan udvikle sig og udnytte potentialet!

Lisette Poulsen
Lisette Pedersen, registreret revisor

Lisette har været i branchen siden 1978 og blev færdig som registreret revisor i 1985.

Hun har været selvstændig erhvervsdrivende siden 1986, dels alene og dels gennem kontorfællesskaber med andre revisorer og partner gennem en årrække med anden registreret revisor i Næstved, hvorefter hun i 2015 startede KvalitetsRevision på Næstved Havn.  

Lisette er medlem af FSR – Danske Revisorer og deltager årligt i efteruddannelsesforløb, senest SR-akademiet hos FSR.

Særlige fokusområder

  • Ejendomsinvesteringsselskaber
  • Budgetopstilling
  • Selvstændig erhvervsdrivende, herunder virksomhedsskatteordningen
  • Ejerforeninger og andelsboligforeninger

 

 

Martin Bech Ø. Jensen
Martin Bech Ø. Jensen, statsautoriseret revisor

Martin har været i branchen siden 2000 og blev færdig som statsautoriseret revisor i 2012.

Han har frem til sin indtræden i KvalitetsRevision været ansat på et mindre revisionskontor og har også været selvstændig som revisor.

Martin er medlem af FSR – Danske Revisorer og deltager årligt i løbende efteruddannelse. Martin er generalist og har et stort og bredt kendskab til de fleste udfordringer som en revisors kunder står overfor. Og så evner han at gøre komplicerede og kedelige emner enkle og let forståelige.

Særlige fokusområder

  • Iværksætterrådgivning til nye erhvervsdrivende
  • Implementering af forretningsgange og interne kontroller
  • Til- og fraflytning, samt udenlandske forhold
  • Generationsskifte og omstrukturering
  • Virksomhedsskatteordningen for personligt erhvervsdrivende
  • Investering, eksempelvis i ejendomme, virksomheder eller værdipapirer

Book et gratis uforpligtende møde

Kontakt os og book et gratis og uforpligtende møde med professionelle revisorer i KvalitetsRevision. Vi glæder os til at høre fra dig, uanset om du er iværksætter eller driver en veletableret virksomhed.

Webdesign og udvikling / SYNERGI